Poniżej prezentujemy przykładowe menu na komunię lub chrzciny:
Wariant I
Dania gorące:
- rosół z makaronem
- roladki drobiowe, sos, ziemniaki młode, zestaw surówek
- półmisek mięs gorących: udka faszerowane, szaszłyki
Przystawki:
- sałatka brokułowa,
- sałatka gyros ,
- ryba w sosie słodko-kwaśnym
- galantyna z sosem tatarskim,
- kieszonki schabowe z pastą chrzanową,
- galaretki drobiowe,
- rolada z łososia z serkiem
Pełna zastawa, obrusy, dowóz na miejsce – gratis
Wariant II
Dania gorące:
- rosół z makaronem,
- rolada schabowa z pieczarkami, ziemniaki młode, zestaw surówek
- półmisek mięs gorących: udka faszerowane, żeberka, szaszłyki,
- barszcz czerwony, paszteciki z mięsem, paszteciki z kapustą,
Przystawki:
- sałatka brokułowa,
- sałatka grecka,
- ryba w sosie słodko-kwaśnym
- galantyna z sosem tatarskim,
- rolada drobiowo-serowa,
- kieszonki schabowe z pastą chrzanową,
- galaretki wieprzowe,
- tatar
Pełna zastawa, obrusy , dowóz na miejsce- gratis
Propozycja menu
Danie gorące:
- rosół z makaronem,
- krem z borowików z groszkiem ptysiowym,
- krem z brokułów z grzankami,
- roladki schabowe z pieczarkami,
- kotlet de volaille,
- roladki drobiowe – faszerowane z mięsem z indyka
- roladki drobiowe z serem żółtym,
- roladki drobiowe z serkiem i suszonymi pomidorami,
- polędwiczki wieprzowe ze szpinakiem z sosem borowikowym,
- półmisek mięs pieczonych (udka faszerowane, szaszłyki, żeberka,
- karkówka pieczona),
- golonki w piwie,
- ryba w migdałach,
- bigos,
- gołąbki,
- flaki,
- żurek,
- strogonow,
- forszmak,
- barszcz czerwony, paszteciki z kapustą, paszteciki z mięsem
- krokiety,
- uszka,
Sałatki:
Warstwowe:
- z gyrosem,
- z brokułami,
- z suszonymi pomidorami,
- z szynką,
- z tuńczykiem,
- śledziowa,
Mieszane:
- z selerem
- wielowarzywna,
- grecka
Przystawki:
- kurczak faszerowany,
- galantyna z sosem tatarskim,
- schab w galarecie ( ze śliwką, z ananasem)
- schab z żurawiną,
- kieszonki schabowe z pastą chrzanową,
- kuleczki drobiowe w migdałach na ananasie,
- polędwiczki wieprzowe w cieście francuskim,
- rolada serowo-drobiowa,
- rolada z łososia ze szpinakiem,
- rolada z łososia z serkiem chrzanowym,
- ryba po grecku,
- ryba w sosie słodko –kwaśnym,
- wędlina
- galaretki ( wieprzowe, drobiowe)
- śledzie ( po cygańsku, z cebulka, w śmietanie, rolmopsy)
- tatar,
- pomidory z mozarellą,